Zbog vibratora evakuirana zračna luka

Božidar Alajbegović

4. listopada 2004.

Zbog vibratora evakuirana zračna luka

Dešavanja poznata kao "9/11" po mnogočemu su promijenila svijet, a to na svojoj koži možda ponajviše osjećaju avio-putnici koje se diljem zemaljske kugle prepipava od glave do pete. Nerijetko se događa da se iz sigurnosnih razloga i letovi otkazuju, a kako će tekst koji slijedi pokazati, zračne se luke evakuiraju čak i zbog seksualnih pomagala

Promet u jednoj regionalnoj zračnoj luci u Australiji prekinut je jučer na sat vremena uslijed uzbune nastale zbog sumnje da je u kanti za smeće odložena bomba. Međutim, nakon što su stotine putnika, osoblje zračne luke i njezinih službi evakuirani, ispostavilo se da je bomba ustvari seksualno pomagalo, inače poznato kao vibrator.

Vibrator je nakon evakuacije ljudi otkrio agent sigurnosti u kafeteriji u zračnoj luci Mackay, izjavio je glasnogovornik policije. Voditeljica iste kafeterije, Lynne Bryant izjavila je da je njezino osoblje čistilo stolove kada se začulo zujanje iz kante za smeće.

"Bilo je vrlo uznemirujuće čuti kantu za smeće kako zuji. Pozvali smo pripadnike sigurnosne službe i svi su bili evakuirani", dodala je.

Uzbuna je trajala 45 minuta nakon kojih je paket identificiran kao "igračka za odrasle"...