Glup i gluplji

miro@lupiga.com

2. studenog 2004.

Glup i gluplji

Tko će pobijediti i kako? Što će se biti s Rvatima i zašto? Hoćemo li u Irak ako pobijedi Kerry? Lupeži se priključuju "hipnotisanoj gomili" koja s nestrpljenjem očekuje novog USA predsjednika. Također se priključuju gomili s kojom to nema nikakve veze. Ipak evo nekih krasnih izjava sadašnjeg predsjednika SAD-a. Predstavljamo ga u svjetlu u kakvom ga poznaju diljem svemira. Obiteljski, drag čovo, pun vrijednosti i nesputane radosti

UPOZORENJE: Izjave su prenesene sa stranice www.bushisms.com te su prevedene u slobodnom stilu pisca ovoga članka. Ne preporuča se osobama osjetljivim na glupost te mlađima od 18 godina.

"Svi ste čuli da se Al Gore hvali kako je on izmislio Internet. Dakle, ako je tako pametan, zašto onda sve adrese na netu počinju s W?"

28.10.2000., Headline news


"Ukoliko ne stojite za nešto, tada ne stojite za ništa"

Studeni, 2000., Seattle


"Kao guverner Texasa, postavio sam visoke standarde za javne škole. I susreo sam te standarde"

30.08.2000., CNN chat


"Novi web site Georga W. Busha, na adresi www.georgebush.com tvrdi da je treći prioritet (u predsjedničkoj kampanji) staviti obrazovanje na prvo mjesto"

19.07.2004, Washington Post


"Suficit znači da će preostati nešto novca. Inače se ne bi zvao suficit"

27.10.2000.


"Obitelj je tamo gdje naša nacija pronalazi nadu, gdje krila nalaze snove"

Listopad, 2000.


"Naš prioritet je naša vjera"

10. listopad 2000.


"Znam da čovjek i riba ne mogu živjeti zajedno u miroljubivoj koegzistenciji"

29. 9. 2000.


"Sve više našeg uvoza dolazi preko mora"

26.09.2004.


Ukoliko ste se dobro zabavili, nemojte zaboraviti da je mudro vodstvo ovog čovjeka odvelo (do ovog trenutka) 1.117 američkih mladića u smrt. Iračane ionako više nitko ne broji.