Najavljujemo Bozzin "Fotoputopis iz Budimpešte"

Ivor Car

29. siječnja 2007.

Najavljujemo Bozzin "Fotoputopis iz Budimpešte"

"Šparno odvajajući siću na stranu", kako sam reče, naš se Bozzo sjurio do prijestolnice susjedne nam Mađarske i Lupigi donio novi putopis, odnosno možda bolje rečeno "putoslik", o čemu zorno govori i njegovo ime - "Fotoputopis iz Budimpešte". Galerija tih fotografija uz pripadajući komentar objavljena je u našoj rubrici "Putešestvije", a o svemu više možete doznati klikom na

Bozzo, inače nesklon putovanjima, glavni mađarski grad za svoj je "romantični" odmor odabrao prema kriteriju "samo da se može s vlakom", a upravo je tim prijevoznim sredstvom iz Rijeke otputovao u Budimpeštu, preko Zagreba, u kojem, pazite sad, nije bio od daleke 1990. godine i Azrina koncerta u Pauku.

Usprkos "vlaku u snijegu", storiji koja se odigravala u snježno bijelom Gorskom Kotaru, Bozzo je s odabranicom svoga srca, uspješno stigao u Budimpeštu gdje je odsjeo u pristojnom hotelu u središtu grada, za samo 28 eura u što je uključen i doručak. Kako Lupigin "kulturnjak" nije tek obični turist koji samo obilazi poznate znamenitosti opjevane u pjesmama Đorđa Balaševića, govori činjenica da je posjetio popularnu izložbu Van Gogha. Međutim, s tog događaja nemamo niti jednu fotografiju.

Uglavnom, Bozzu je Budimpešta oduševila, a što je sve tijekom višednevnog posjeta mađarskoj metropoli zabilježio objektivom svoga fotoaparata, pogledajte u našem novom putopisu, do kojeg možete skočiti klikom na ovih sedam znakova - XOXOXOX.