Piva deset kuna u trgovini?!!!!?

Navar Glibotić

21. srpnja 2003.

Piva deset kuna u trgovini?!!!!?

Evo gdje ide ovaj naš današnji svijet... Pa se ti sada napij kada ti je teško. Trgovci poput najvećih bandita iskorištavaju tuđu nesreću i dižu cijene piva u nebesa. To nije normalno, a i vi si dajte moralnog oduška putem komentara zbog ovakvih pljački. Znaju trgovci da će se piti i bez obzira na sve moguće cijene...
Evo kamo je došao današnji svijet: limenka piva 10 kuna (slovima: deset kuna)! Pa dobro, kome to odgovara!? Nitko mi ne može objasniti da je to normalna cijena za pola litra pasteriziranog hmelja i ječma.
Još se sjećam sretnih dana kada je pivo bilo budzašto: boca Stelle ispod 5 kuna, pelinkovac 38 kuna i sve tako nešto... A danas: limenka Stelle 10 kuna, pelinkovac 80, a ostala pića se ni ne gledaju, osim ako niste organizirali svoju svadbu.
Nitko me ne može uvjeriti da je to normalno. Jebemu, po ovoj logici Hrvatska ima inflaciju od preko 100 posto u posljednje četiri godine.
Ovo sve je vjerojatni plan trgovaca bandita koji žele iskoristiti hrvatsku sklonost prema piću, pa preko 1.000 postotnih marži zarađuju na jadnoj raji koja pije da zaboravi i preboli.
Molim da svi koji se slažu s mišljenjem da trgovci nabijaju prevelike marže na alkohol (jer, molim lijepo, Vlada je smanjila porez na vino i pivo, ali bogami cijene nisu pale), ostave svoju poruku na komentarima. Čisto kao izraz moralne podrške.