Što je novoga?

Ivor Car

14. svibnja 2003.

Što je novoga?

Evo i jedne vanserijske novice u serijalu onih nedjeljnih "Što je novoga", izazvana ničim drugim doli, pogađate, tehničkim problemima koji su okupirali Lupigu proteklih nekoliko dana. Dakle, ukratko čini se da je sve ispravljeno i za nadati se da će daljnji rad ovoga site-a teći nesmetano. Što ćemo vam novoga još reći, provjerite zavirivši klikom na ...
Dakle, ovo je jedna nepotpuna novica "Što je novoga", koja za cilj ima samo ukazati vam na naš povratak. Ovo će također biti prvi put u kratkoj povijesti Lupige da se između dvaju novica "Što je novoga" ispriječila tek jedna novica. Ujedno valja iskoristiti priliku i ispričati se svima onima koji su bili pogođeni tehničkim problemima zbog kojih Lupiga nije radila nekoliko dana. Treba zahvaliti i svim onima koji su svojim mailovima, telefonskim pozivima i SMS porukama iskazali svoju zabrinutost zbog "opsadnog stanja", kao i onima koji su svesrdno ponudili svoju pomoć u rješavanju problema. Zahvaliti treba i našem webmasteru koji je na kraju samo svojim znanjem otklonio sve poteškoće i Lupigu ponovno izveo na pravi put. Istina za to mu je trebalo malo previše vremena, ali posao je napravljen. Nadamo se kvalitetno. Plus zaslužuju i ljudi koji drže naš server u Puli, tvrtka "Plus". To bi ukratko bilo to.
Anketa iz prošlog  tjedna ostaje, jer je bila tako kratko da uopće nismo mogli ustanoviti hoćete li dolaziti na Lupigin chat svakog dana u 22 sata. Rubrike pohvale i pokude također ostaju prazne, jer kako ništa nije ni radilo, tako ni nema smisla da nekoga hvalimo ili kudimo. Što se tiče najava tu su stvari već potpuno drugačije. Kako je prošlo podosta vremena jasno je kako i imamo dosta toga za najaviti. Kao prvo tu su novi GostLupež, novi kolumnist i novi putopis, a o svemu ćete detaljnije biti obaviješteni kako putem novica, tako i putem mailing liste.
Još samo valja napomenuti kako mi u Lupigi smatramo da rat još nije gotov pa zbog toga i dalje ostavljamo ratnog nam svisca. Do nedjelje budite dobri i uživajte u ponovnoj konzumaciji Lupige.