Stravično! Vjerujete li uistinu, ali uistinu, svom kirurgu?

Ivor Car

20. siječnja 2004.

Stravično! Vjerujete li uistinu, ali uistinu, svom kirurgu?

Ovo je strašno. Fotografije koje ću vam pokazati definitivno su među najšokantijim prizorima koje sam vidio u svom, sad već i ne baš tako mladom životu. Riječ je o perverznom kirurgu koji svoje zanimanje koristi kako bi seksualno napastovao pacijentice pod narkozom, koje to do kraja svoga života neće saznati. Ako vam nije dobro, muka vam je, ne idite na

Ovih šest fotografija dobio sam putem maila i na žalost nisam upoznat sa nikakvim detaljima u vezi njih. No, i bez detalja sve je kristalno jasno. Perverzni kirurg seksualno iskorištava pacijenticu pod narkozom i sam bog zna koja po redu mu je djevojka sa fotografija. Da ne bude kako diskriminiram kirurge ostavit ću otvorenom mogućnost da je riječ o kakvom tehničaru koji priprema pacijente, ali ću ipak zločinca i dalje zvati kirurgom. Preostaje nam nadati se kako je ovaj zločinački um, jer to on doista jeste bez ikakve rasprave, ipak kažnjen, jer valjda je kakvo humano biće vidjelo fotografije i uz pomoć upornosti i sitnica na fotografijama uspio otkriti o kojoj bolnici se radi i tko je bolesnik koji je spreman na ovakve gadosti. Nadajmo se da je pravda zadovoljena.

















Sve izgleda normalno. Kirurg se priprema za jednu od svojih brojnih rutinskih operacija.

















Još uvijek ima nade. Možda se kirurg samo sagnuo da izbliza provjeri djeluje li narkoza ili mu se učinilo da pacijentica ima neki neobičan prišt na usni.

















Sada je već jasno da kirurg nema dobre namjere. No, dok svojoj "usnuloj" pacijentici "mijesi" grudi, nadate se da će na takvom obliku zadovoljavanja požude i ostati.

















Nema sumnje ne slijedi operacija, već tek podmazivanje kako bi "stvari" išle "lakše". Dogodit će se!

















Dogodilo se! Treba li ovu bolest uopće komentirati?

















Na kraju kirurgu preostaje još samo da fotografira svoju "bezbrižnu" pacijenticu koja mu se s povjerenjem prepustila u ruke. Dokaz za njegovu kućnu kolekciju ili hvalisanje pred jednako bolesnim prijateljima.



Još samo mogu privesti ovu novicu njenom kraju uz tek jednu od brojnih nada spomenutih u ovoj novici. Nadam se samo da je ovo daleko od nas, tamo negdje u nekoj Americi. Ili, još bolje, da je to nečija neslana šala, ili možda fotomontaža. Iako, teško! Nadam se da vam nisam previše pokvario dan.