Takmičenje za vrhunske masturbatore

Navar Glibotić

10. svibnja 2007.

Takmičenje za vrhunske masturbatore

Svi oni koji smatraju kako unutar svoja četiri zida sami mogu pokazati najbolje seksualne performanse, a nikada do sada se time nisu mogli pohvaliti, uskoro će ipak doći na svoje. Naime, vjerovali ili ne, na svijetu postoji takmičenje u masturbaciji, i to u nekoliko kategorija (najdulje, najduže, najviše orgazama i "štafetno"). Kroz koji dan će se natjecanje i održati, pa stoga ljudi, požurite i u nastavku doznajte pravila

Kada? 26. svibnja. Gdje? San Francisko. Dakle, globalni drkaroši i drkadžije svih narodnosti imaju mogućnosti pokazati što umiju, ali treba kazati kako već postoje ljudi koji se mogu nazvati poluprofesionalcima u kategoriji masturbacije. Koliko god to i meni zvučalo smiješno.

Dakle, četiri su discipline na ovoj svojevrsnoj drk-Olimpijadi. Prvo je natjecanje u Najduljoj ejakulaciji, a natjecanje je unisex. Znači, namjestite se, posao u ruke i do kraja žestoko, kako bi što dulje. Izbacili, to mislim. Potom je Najduže masturbiranje, a svjetski rekord za sada iznosi nešto više od osam sati. I, pazite, radi se o muškarcu. Potom slijedi najviše orgazama, valjda u jednom satu. Kod muškaraca je rekord šest puta, a žene su višestruko efikasnije - čak 49 puta. I na kraju, štafetna trka, ekipno takmičenje, kod koga je jedino dopušteno međusobno se dirati.

Cijela ideja ovog natjecanja nastala je nakon što su se neke udruge uzbunile protiv demistifikacije onanije, odnosno ljudski kazano drkanja. Skupina entuzijasta (sic!) organizirala je ovo kao prosvjed prije nekih desetak godina, a danas je to već respektabilno takmičenje. Koliko god nebulozno to zvučalo. Unatoč odbijanju boga i batine Lupige da plati put kako bi se izvijestilo s ovog renomiranog događaja, možemo obećati da ćemo se potruditi dati čim bolji, duži i slikovitiji prikaz natjecanja nakon što se dogodi.