Do ženskog orgazma na muški način

Glober

16. rujna 2006.

Do ženskog orgazma na muški način

Imam dojam da je došlo vrijeme da prestanem biti sebičan, jer više ne mogu izdržati navalu žena koje me neprekidno opsjedaju. Čule su negdje ponešto o mojoj sposobnosti da potpuno ispunim i zadovoljim svaku ženu i jednostavno mi ne daju mira, ali ne zadugo. Sada svatko treba uzeti svoju ženu u svoje ruke, jer ja u buduće više neću imati vremena za tuđe žene

Naime, ja imam slatku obavezu i stvarnu želju samo prema jednoj ženi, pa ću sada uputiti ostale muškarce kako da me pokušaju imitirati i tako spase mušku čast, svatko pred svojom ženom. Znam da će to sve biti samo hrpa kopija, ali nakon što svijet ugleda kopije koje su prošle moju obuku putem ovog teksta - posprdno mišljenje o kopijama bitno će se popraviti.

Pitam se što vi muškarci radite u krevetu sa svojim ili čijim već ženama, kada one u tako velikom broju dolaze k meni? I nisu vas baš nahvalile, da znate dečki! Ma, ne brinite, nije riječ o tračanju, uopće im ne dozvoljavam da mi pričaju o svom životu izvan mog kreveta, ali u njihovim radosnim raširenim očima kada su sa mnom vidim da su u 'životu prije mene' malo toga lijepoga imale priliku doživjeti.

Hajde da mi to sada riješimo među sobom, onako muški, ja vam pričam, a vi ništa ne zapamtite! Jel može? Aha, to sam i mislio. E, pa ne može dečki kako bi vi htjeli, nego onako kako ja napišem. A kako znam da niste od nekog velikog čitanja, tako odmah prelazim na ono što već svi dobro znate. Razveselit ću vas malo pitanjima na koje svi vi već imate odgovor, pa ćete biti ponosni i gurati se tko će mi prvi odgovoriti na ova dva koja slijede.

Da li muškarac treba biti opušten da bi seks bio dobar!?

Da? E, pa niste u pravu i nemojte se opuštati.

Pitao bih vas još i da li je seks za muškarca samo užitak?

Da? I opet niste u pravu, ne busajte se u prsa.

Da vas ne bih dalje ispitivao, odnosno da se ne biste dalje sramotili svojim odgovorima, napisat ću vam što kraće odgovor na oba ova pitanja, pa si ga odmah prepišite na ceduljicu koju si zakucajte na čelo. S unutarnje strane, normalno.

Dakle, da bi seks između muškarca i žene bio dobar oboma i završio zajedničkim svršavanjem kao završnim i najljepšim dijelom seksualne igre, treba početi od toga da je odlazak u krevet sa ženom za muškarca u prvom redu - posao, a ne užitak. Pa ako on dobro odradi svoj početni posao - ako sasvim opusti ženu i omogući joj da uživa, tada se i on može opustiti i uživati zajedno s njom. Ali muškarac se ne smije opustiti prije nego što žena počne potpuno opuštena uživati. Da bi muškarac bio siguran da je žena zaista opuštena, treba ju dovesti do svršavanja bez da položi svoju pametniju glavu u nju.

Dakle, treba ju dovesti do toga da mu svrši 'na ruci', odnosno 'pod prstima' ili 'na vrh jezika' igrajući se njezinim 'klitačem'. Kada žena prvi put svrši, to bi trebao biti znak muškarcu da je ona sasvim opuštena i da je spremna primiti u sebe i njegovo 'svršavalo', ukoliko je ono - nakon ručnog rada na ženi - već spremno za tako nešto. Ako 'svršavalo' nije spremno, jer je puno koncentracije otišlo na ženino opuštanje, opuštena žena će mu rado pomoći da dođe u 'uzlaznu fazu' oboružano čvrstim stavom. Tada, tek tada muškarac ima pravo svršiti, a imaju i šansu za ono što nazivamo jako rijetkim - a uopće ne bi trebalo biti, da muškarac i žena svrše istovremeno. Jer ženu najviše uzbudi vidjeti uzbuđenog muškarca, tada je i opuštena žena spremna dati najbolje od sebe.

Znači, dečki, prvo trebamo biti koncentrirani, pa tek onda opušteni. Ili, prvo trebamo odraditi posao, da bismo mogli uživati. Kažu da malo alkohola dobro dođe za opuštanje, pa razmislite i pripazite da ge ne pijete onda kad se od vas očekuje da budete koncentrirani. Nula promila ne spašava samo život na cesti, nego ga čini ljepšim i u krevetu. Probajte.

Žena je naša nagrada u životu, ali ako smo mi sami previše opušteni u krivo vrijeme, lako nam se - našom krivnjom - pretvori u kaznu, kao i mi njoj, opet našom krivnjom. Ona uvijek ima prednost, pa tako i u krevetu, nemojmo joj oduzimati tu prednost i ona će nam znati vratiti na toliko lijep način koji još ne možemo niti slutiti. Žena voli biti voljena. Volimo ju. Prvo poslovno, a zatim privatno. Svatko svoju. To je jedino životno ispravno.