Ljubav nema granice

Ivan Kegelj

24. travnja 2003.

Ljubav nema granice

Evo još jedna o sexonji. Neobičnija doduše. Svi znaju da je teško biti nejebica, pa ćemo nastojati razumjeti mladog (22-godišnjeg) Indijca koji je u želji da prekine hebački post počinio tješku grješku. Policija ga je zatekla kako pokušava ...
... spolno općiti sa životinjom; preciznije - pokušao je tarabiti kravu. Kako svaki Lupež (a to je sorta neobično upućena u srž i smisao života) zna da je kravica u Indiji sveta životinja, možemo već početi oplakivati zlu sudbu našeg joungstera sklonog bezazlenim spolnim vratolomijama s muzarama.
Da stvar bude gora, mladić je uhvaćen in flagranti, ili što bi rekla indijska policija - uhvaćen je u čudnom položaju s kravom. Ali nije se naš junak, kako bi to možda mogli pomisliti, sakrio iza štaglja s ljubovcom. "Ono" je pokušao obaviti u javnosti, pred uvijek jalnim susjedima, koji su valjda iz ljubomore i zavisti promptno pozvali policiju. Naš junak danas sjedi u jednom od kazamata New Delhija. Vama za informaciju - prije par godina jedan Amerikanac je na Floridi silovao dupina, tako da ne sudite preoštro našem popaljenom jebivjetru oliti jebikravi. Čudni su putevi spolnosti. Ovdje bi lijepo stajala i stara narodna poslovica - jedna krava "meščini" proljeće.